Om STO Fotteknik

Christer är utbildad Teknisk Officer inom Försvarsmaken och sedan han bytte arbete till den civila banan har han fortsatt att brinna för att lösa problem med sk Root-Cause-Analysis (RCA) där det inte räcker med att ta bort ett fel i ett system utan hitta orsaken till problemet.
Han har alltid varit fascinerad av olika slags hantverk och av att hjälpa människor så när han utbildade sig inom Fotortopedteknik/Fotortist föll bitarna på plats. Här får han kombinera RCA-tänket, sitt hantverkskunnande, sin allt större kunskap om fotens anatomi och patologi med längtan efter att hjälpa på ett konkret sätt och vi på STO-kliniken kan intyga att han flera gånger lyckats med problem som andra inte klarat, varför vi myntade uttrycket:
Dubbel kunskap och kvalitet men till samma pris

Plantar fasciit, eller i folkmun Hälsporre, är bara en av de problem som behandlas med ortopediska fotbäddar

Christer har fått en verifierad internutbildning inom Ortopedisk Medicin gällande fot/underben och har påbörjat ultraljudsutbildning för undersökning av bl.a. fötter. Allt för att få en större förståelse över vad som är orsaken till ett fotproblem.
Om han gör bedömningen att du inte kommer bli bättre av fotbäddar utan ska till en sjukgymnast istället hjälper han dig att boka tid för detta och överrapporterar sina fynd till sagda sjukgymnast.

Vi är oerhört glada över att få presentera och varmt rekommendera STO Fotteknik för dig som har problem med dina fötter!

Nu kan du boka tid direkt via hemsidan genom att klicka på länken nedan.

BOKA TID för utprovning av Ortopediska Fotbäddar

Mobil: 0760-400 643
Epost: info@sto-fotteknik.se

STO-Fotteknik bygger en fotbädd HELT utifrån dina behov av stöd och/eller dämpning

STO Fotteknik är en privat verksamhet som arbetar utan avtal med VG-regionen (Landstinget), däremot ger en remiss från sjukgymnast eller läkare rätt för dig som arbetstagare eller egenföretagare att söka/göra avdrag för del av kostnaden genom avdragsrätten ”Förebyggande behandling och Rehabilitering”, klicka här för att se vidare länk till Skatteverket

Vill du läsa mer om fotbäddarna och information från tillverkaren ortopedtekniker Peter Wedman på Orthopedium Foot&Body AB i Nordmaling: klicka på länken här.

STO Fotteknik är ett varumärke inom CBE Service AB